Enemmän kuormiatoimituksiavastauksia
vähemmän ajoakilometrejäarvauksia

Älykkäällä suunnittelulla ajoneuvojen kapasiteetti hyödynnetään paremmin, työaikataulut järkeistyvät, ylityöt vähenevät ja ympäristökuormitus vähenee.

Muutama hyvä syy optimoida

1. Oikea määrä ajoneuvoja ja työntekijöitä
2. Täsmällisemmät toimitukset, lyhyemmät ajomatkat
3. Reagoi reittimuutoksiin reaaliajassa
4. Työvoimanhallinta ja raportointi myös mobiilisti
5. Seuranta, suunnittelu ja optimointi yhdellä ratkaisulla
6. Toiminnasta nouseva data hyötykäyttöön

Miten R² Logistiikka järkevöittää reittien ja työn suunnittelua?

Lue asiakkaidemme menestystarinoita.

Savon Kuljetus Oy – yksi järjestelmä, monta hyötyä

Tuoretie ja Procomp hoitavat pihvit pöytään ja makkarat grilliin

Logistiikka­selvitys säästää kuntien kuljetus­kustannuksissa

Procomp teki optimoinnin maailman­ennätyksen

Tehosta logistiikkaa

Älykäs suunnittelu lyhentää ajomatkoja ja ajoaikoja, luo toimitusaikoihin täsmällisyyttä ja nopeuttaa suunnittelua. Saat käyttöösi suunnittelun, seurannan ja toiminnanohjauksen saumattomasti yhdistävän optimointijärjestelmän. R² TMS (Transport Management System) ratkaisu toimitetaan tarpeitasi vastaavasti valmiina tuotemoduleina tai räätälöitynä projektina. Kokonaisvaltaisen optimoinnin lisäksi voit reagoida nopeasti yllättäviin muutoksiin optimoimalla reittejä myös jakelualueiden sisällä.

Virtaviivaista tiedonkulkua

Liikkuvien yksiköiden ohjaus, tietojen keruu ja viestintä hoituvat reaaliaikaisesti ja saumattomasti osana kokonaisjärjestelmää. Koko yrityksesi toiminnan kattava toiminnanohjausjärjestelmä palvelee myös tietopankkina, josta saat erilaisia raportteja seurannan ja päätöksenteon tueksi.

Kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä automatisoi tilausten käsittelyä. Se helpottaa ja tehostaa kaluston ja muiden resurssien käytön suunnittelua ja nopeuttaa laskutusta. Järjestelmä laskee samasta aineistosta vaivattomasti alihankkijoille maksettavan tilityksen.

Lisätiedot & ominaisuudet

 • R² Toiminnanohjausjärjestelmä

  R² Toiminnanohjausjärjestelmä on kokonaisvaltainen ERP-ratkaisu, joka on kehitetty yhteistyössä logistiikkayritysten kanssa. Järjestelmä täyttää useimpien suomalaisten logistiikkayritysten toiminnanohjaustarpeet ja kehittää yrityksesi toimintaprosesseja merkittävästi. Tarvittaessa järjestelmä räätälöidään yrityksesi mukaan.

 • R² Optimointi

  R² Optimointi avaa kokonaan uuden tason suunnittelussa ja resurssien hyödyntämisessä. Optimoinnin avulla voit lähtötilanteesta riippuen saavuttaa kymmenien prosenttien säästöt. Logistiikkayrityksellesi optimointi tarkoittaa lyhyempiä ajomatkoja ja ajoaikoja, toimitusaikojen täsmällisyyttä ja suunnittelun nopeutta.

 • R² SiSu

  R² SiSu on resurssien simulointi ja suunnittelukokonaisuus, jolla yhdistät valmiita suunnitelmia ja manuaalisia muokkauksia. Useista hyvistä vaihtoehtoisista suunnitelmista voit valita juuri sen, joka täyttää valitsemasi kriteerit parhaiten. Valintakriteereinä voit käyttää esimerkiksi reittimäärää, kokonaisajoaikaa, kilometrejä täytenä ja tyhjänä, kuljetusten tuottoja ja kustannuksia tai katetta.

  R² SiSun visuaalisessa käyttöliittymässä näet tiedot kartalla tai janakaavioina. Kokonaisuuden hahmottaminen helpottuu ja huomaat paremmin pienemmät, huomiota vaativat yksityiskohdat. R² SiSu sisältää myös joustavan ja helppokäyttöisen tilausten hallinnan.

  R² SiSu sisältää kaikki suunnitteluun tarvittavat perusrekisterit, jotka toimivat myös tietovarastoina. Saat suunnitteluavuksi tietoa kaluston lisävarusteista ja ominaisuuksista, tuotteisiin ja palveluihin liittyviä vaatimuksia ja käyntipaikkojen aukioloaikoja. Perusrekistereihin kuuluu muun muassa:

  • sopimukset
  • hintatariffit
  • tuotenimikkeet
  • kalusto- sekä käyntipaikkarekisteri
 • R² Mobiili

  R² Mobiilin avulla kalustosi ja kuljettajasi tiedot saadaan tehokkaasti hyödylliseen käyttöön. Kalusto paikannetaan reaaliaikaisesti ja kuljettaja opastetaan työkohteeseen. Tarvittaessa käytössä on myös kartta ja selkeät reittiohjeet. Sijainnin ja navigoinnin ohella keikka- ja toteumatiedot välittyvät toimiston ja ajoneuvon välillä.
  R² Mobiili on mahdollista hankkia kokonaan tai osittain palveluna. Avaimet käteen -ratkaisuun kuuluu mobiilitiedonsiirto, päätelaitteet, päätelaiteohjelmistot ja laajat ylläpito- ja huoltopalvelut yhdellä sopimuksella. Logistiikan R² Mobiiliin kuuluvat tuotteet:

  • SaaS R² Mobiili -perusratkaisu
  • Mobiilisovellukset muokattavissa olevalla käyttöliittymällä Androidille ja kaikille Windows -alustoille
  • R² Viestintä SMS- ja Email-palvelut yrityksen sisäiseen ja intressiryhmäviestintään
  • Paikannuspalvelu
  • R² Mobiili -työajanseuranta

  Suosittelemme laitteiksi erityisesti Zebra-, Panasonic– ja  Honeywell– käsipäätteitä ja ammattilaistietokoneita.  Mobiiliratkaisujen tulostustarpeisiin suosittelemme Zebra-mobiilitulostimia. Päätelaitteiksi ja päätelaiteohjelmistoiksi löytyy useita valmiita vaihtoehtoja – tarvittaessa muokkaamme juuri sivulle sopivan.

 • R² Työajanseuranta

  R² Työajanseuranta on tehokas ja monipuolinen työkalu, jonka avulla pääset eroon työläästä tuntilappujen täyttämisestä. Järjestelmän käyttöönoton jälkeen maksat palkat päätelaitteesta saadun todellisen työajan perusteella. Saat työkalun lainmukaiseen työaikakirjanpitoon, tehostat työajan käyttöä sekä valmista palkanlaskenta-aineistoa toteutuneesta työajasta. Järjestelmä erittelee palkallisen työajan, tauot, odotukset, lastaus- ja purkuajat ja muut työaikamallin mukaiset palkkalajit.

 • R² Asiakas- ja liikennöitsijäportaali

  R² Toiminnanohjaus laajentuu myös kuljetusyrityksen asiakkaiden ja liikennöitsijöiden hyödyksi. Tilausportaali kuljetusyrityksen asiakkaille mahdollistaa esimerkiksi tilausten syötön ja tilausten tilan seurannan reaaliajassa. Liikennöitsijä taas näkee uudet tilaukset, voi tulostaa standardin mukaiset rahtikirjat sekä merkitä valmiit kuormat ajetuksi. Myös omien tilitystapahtumien seuranta ja tilikorttien tulostus onnistuu.

Yhteyshenkilö

Sanna Peltomaa
Liiketoimintajohtaja
+358 50 5221 592
sanna.peltomaa@procomp.fi

Kiinnostuitko? Pyydä ilmainen esittely.

Kutsu meidät esittelykäynnille, niin kartoitamme tilanteesi ja kerromme voimmeko helpottaa työtäsi ratkaisuillamme.