Logistiikan toiminnanohjaus

Logistiikan toimialalla muuttuvia tekijöitä on paljon – reitti- ja työaikasuunnittelu vie aikaa ja muutostilanteita syntyy vääjäämättä. Procompin logistiikan toiminnanohjaukseen suunnattu järjestelmäratkaisu auttaa henkilöstön ja kaluston optimoinnissa.

Procompin kanssa yhteistyö on ollut joustavaa ja sujuvaa ja heidän ammattitaitoinen henkilökuntansa tuntee liiketoimintamme tarpeet.

Tuoretie Oy

Älykkäällä logistiikan suunnittelulla ajoneuvojen kapasiteetti hyödynnetään paremmin, työaikataulut järkeistyvät, ylityöt vähenevät ja ympäristökuormitus vähenee.

logistiikka18

Työkalut älykkääseen suunnitteluun

Logistiikan toiminnanohjauksen ratkaisumme soveltuvat erityisen hyvin isommille logistiikkatoimijoille, joilla on koordinoitavanaan paljon henkilöstöä, kalustoa ja reittejä. Saat käyttöösi tekoälyyn ja heuristisiin algoritmeihin perustuvan suunnittelun, seurannan ja toiminnanohjauksen, joka vaikuttaa pitkällä aikavälillä ylitöiden vähenemiseen, työaikataulujen järkeistämiseen ja työhyvinvointiin. 

Logistiikan toiminnanohjaus huomioi esimerkiksi:

Muutama hyvä syy optimoida

Logistiikan toiminnanohjausratkaisumme tuomia konkreettisia hyötyjä ovat esimerkiksi:

Ajoreittien optimointi nostaa kuljetusten tuottoa

Kalusto ei seiso eikä kulje tyhjänä

Ympäristökuormitus vähenee

Aikataulut ovat realistisia ja perustuvat faktoihin

Muutostilanteisiin reagoiminen helpottuu

Työaikakirjanpito helpottuu merkittävästi

Kokemuksia Procompista

"Haluamme olla elintarvikelogistiikan edelläkävijä, joka etsii uusia ratkaisuja ja toimintamalleja. Muun muassa näillä periaatteilla toimimalla haluamme tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa logistiikkapalveluillamme"

Jouni Halkosaari Kehityspäällikkö

"Järjestelmä tukee läpinäkyvästi eri toimipisteiden toimintaa ja mahdollistaa henkilökunnan tehokkaan ajankäytön tilauksia vastaanotettaessa ja keikkoja välitettäessä. Lisäksi Savon Kuljetus on tehostanut pääoman kiertoaan implementoimalla mobiiliyhteydet autoihin, mikä mahdollisti ajantasaisen keikkojen välityksen sekä toteumaraportoinnin ja laskutuksen"

Hannu Hukkanen Tietohallintopäällikkö

"Olemme hyvin tyytyväisiä Procompin kykyyn kuunnella meitä ja toimia asiantuntevassa roolissa meidän tukenamme"

Oulun Autokuljetus Oy

Lataa pikaopas kuljetusten suunnitteluun!

Esitteestä löydät mm.

Viimeisimmät artikkelit

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Henkilöiden suorat yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.