Procomp myy työvoimanhallinnan liiketoimintansa Vismalle

Kuvassa Jukka Holm Visma Enterprise Oy:stä sekä Procomp Solutions Oy:n toimitusjohtaja Jani Rautiainen ja hallituksen puheenjohtaja Timo Kaartinen.

 

Procomp Oy myy Aikajana-liiketoimintansa Pohjois-Euroopan suurimmalle ohjelmistotalolle Vismalle ja fokusoituu tulevaisuudessa logistisiin ratkaisuihin ja liikkuvien resurssien optimointiin.

”Procompin Aikajana liiketoiminta on ollut viime vuodet hyvässä kasvussa ja on vakiinnuttanut asemansa merkittävä toimijana työvoimanhallinnan markkinassa. Tässä kohtaa meillä on ilo kertoa liiketoimintakaupasta, jonka myötä Aikajana Oy siirtyy osaksi Visma-konsernia. Näimme Visman parhaaksi vaihtoehdoksi asiakkuuksien, henkilöstön ja tuotteen kehittämisen näkökulmasta.

Järjestelyllä ei ole vaikutusta asiakassopimuksiin ja velvoitteisiin

Procomp Solutions Oy jatkaa hyvää kehitystä kahdella liiketoiminta-alueella ja fokusoituu tulevaisuudessa logistisiin ratkaisuihin ja liikkuvien resurssien optimointiin, jossa yhtenä voimakkaana kasvualueena on kansainväliset markkinat ja erityisesti laajentuminen UK kotihoitomarkkinassa ” Kommentoi Procomp Solutions Oy:n toimitusjohtaja Jani Rautiainen.

Lisätietoja:
Jani Rautiainen, toimitusjohtaja, Procomp Oy, +358 40 5252 322
Jukka Holm, toimitusjohtaja, Visma Enterprise Oy, +358 40 560 6797

Procomp Solutions Oy
Procomp Solutions Oy kehittää ja tarjoaa älykkäitä ratkaisuja logistiikkaan ja liikkuvien resurssien suunnitteluun ja optimointiin. Tuotteisiin kuuluvat R2 toiminnanohjaus ja R2 Optimointi. Procomp Solutions Oy on yksityinen suomalaisessa omistuksessa oleva ohjelmistotalo, joka työllistää 30 asiantuntijaa.
www.procomp.fi

Visma Enterprise Oy
Visma Enterprise tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Tuotteisiin kuuluvat Wilma, M2, Saima HR, Numeron ja Tiima. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1600 asiantuntijaa.
www.visma.fi/enterprise/

Jaa artikkeli!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Henkilöiden suorat yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.