Vuorsola Oy:n vaativat erikoiskuljetukset varmistaa R² toiminnanohjaus

Vuorsola Oy on porilainen perheyritys, jonka erikoisosaamista ovat vaativat nosto- ja erikoiskuljetusprojektit teollisuusyrityksille niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Vuorsolan palvelut kattavat niin yksittäiset palvelut kuin laajat projektikokonaisuudet, jotka tarjotaan avaimet käteen projekteina tarvittaessa alihankintaverkostoa hyödyntäen.

Vuorsolan moderni kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta ovat projekteissa avainasemassa, mutta

”Toiminnan kasvaessa ja kehittyessä huomasimme tarpeen kokonaisvaltaisemmalle toiminnanohjaukselle projektien hallintaan liittyen” kertoo kehitysasioista vastaava kuljetuspäällikkö Elina Hassinen.

”Halusimme ratkaisun, jolla voimme varmistaa onnistuneet projektit asiakkaan aikatauluja kunnioittaen. Procompin R² toiminnanohjaus on valmis tuote, joka pitkälti vastaa tarpeitamme ja jossa on lisäksi mahdollista huomioida toimintamme erityispiirteitä joustavasti.”

Vuorsola ottaa käyttöön kattavien perusrekisterisovellusten lisäksi projektien/tilausten hallinnan sekä resurssien suunnittelun ja työmääräysten mobiilin käsittelyn. Lisäksi hinnoitellut tapahtumat koostetaan laskutusta varten valmiiksi aineistoksi.

”Hankintamme on investointi tulevaisuuteen ja mahdollistaa laadukkaan sekä asiakaslähtöisen toimintamme jatkuvuuden kaikissa tilanteissa” summaa Elina Hassinen.

Tule tapaamaan Procompin tai Vuorsolan väkeä kuljetus- ja logistiikkamessuille 9.-11.5. Helsingin messukeskukseen. Procompin edustaja paikalla messuosastolla 3e31 koko messujen ajan, Vuorsolan Elina Hassinen perjantaina 10.5. klo 14-15. Kerromme mielellämme lisää, tervetuloa!

Jaa artikkeli!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Henkilöiden suorat yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.