Logistiikan ja kuljetuksen kansainvälinen suurtapahtuma Helsingissä

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään kansainväliset Logistiikka-Kuljetus – messut 11.–13.6.2015. Tapahtuma tarjoaa alan toimijoille loistavan foorumin päästä vaihtamaan ajatuksia ja oppimaan uutta alaan liittyen. Myös Procomp on mukana messuilla innostunein ja odottavaisin mielin.

 

Ajankohtaista tietoa alasta

Messujen ohjelmaan sisältyy eri näytteilleasettajien lisäksi muun muassa erilaisia seminaareja, tietoiskuja sekä demoja. Luvassa on siis paljon ajankohtaista tietoa alaan liittyvistä uudistuksista, muutoksista ja kehityksestä. Erityisen mielenkiintoista on myös päästä pohtimaan tulevaisuuden kehityssuuntia alan ammattilaisten kanssa.
Viime kerralla, vuonna 2012 tapahtumaan osallistui 231 yritystä ja messuilla vieraili 15 000 alan ammattilaista. Tällä kertaa tapahtumasta on tulossa aikaisempia vuosia näyttävämpi ja isompi muun muassa suuren ulkoalueen myötä.

 

Mitä luvassa messuilla?

Procomp Solutions tarjoaa messuilla ratkaisuja älykkääseen suunnitteluun ja optimointiin. Älykkään suunnittelutyökalun ja siihen liittyvän optimoinnin taustalla on pitkän linjan toimialatuntemus ja huippuluokan matematiikkaa. Tällä kombinaatiolla voidaan käsitellä sellaisia tietomääriä ja ratkaista sellaisia ongelmia, joita ei ole aikaisemmin pystytty käsittelemään.
Älykäs suunnittelu mahdollistaa työkaluna erilaisten asioiden kokeilun ja tätä kautta ratkaisut, jotka tehostavat selvästi toimintaa. Logistiikan älykkään suunnittelun ansiosta säästetään kustannuksissa, otetaan henkilöstön vireystila huomioon optimoimalla reitit työvuoroon sopiviksi, parannetaan asiakaspalvelua ja pystytään vaikuttamaan myös kaluston kulumiseen sekä ympäristöpäästöjen vähentämiseen.

 

Rekisteröidy ennakkoon

Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille etukäteen veloituksetta. Rekisteröitymällä ennakkoon vältät ruuhkat sisäänkäyntien rekisteröitymispisteillä. Messuille voit rekisteröityä ennakkoon tästä.
Nähdään messuilla! Löydät meidät osastolta 6m88.

Jaa artikkeli!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Henkilöiden suorat yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.