Reaaliaikaista tilausten käsittelyä OAK:lla

Oulun Autokuljetus OAK on valinnut maanrakennuspuolen ajokalustonsa mobiilijärjestelmän toimittajaksi oululaisen Procompin. Kaikkiaan 72 ajoneuvoon asennettavan järjestelmä mahdollistaa jatkossa reaaliaikaisen tilausten käsittelyn ja tietojen siirron autossa ja toimistolla. Toiminta tehostuu entisestään ja tapahtumien seuranta helpottuu kun mobiilijärjestelmä yhdistetään OAK:lla jo käytössä olevaan Procompin toiminnanohjausjärjestelmään.

OAK:n atk-päällikkö Pasi Kiljusen mukaan järjestelmän asennukset toteutetaan juhannukseen mennessä.

”Uskon että käyttöönotto sujuu ongelmitta. Tämä on helppokäyttöinen järjestelmä, joka helpottaa kaikkien työtä ja varmistaa kuljetustietojen oikeellisuuden”, Kiljunen arvioi.

Toimitusjohtaja Jaana Kokko kertoo, että mobiilijärjestelmä on osa OAK:n määrätietoista suuntausta hiilipäästöjen pienentämiseen. ”Raskaan kaluston kanssa hyvä reittisuunnittelu on aina keskeisessä roolissa.”

Procompin ja OAK:n yhteistyö on käynnistynyt jo vuosituhannen taitteessa. Jaana Kokon mukaan yhtiöt ovat vuosien varrella tehneet useita erilaisia hankkeita. ”Olemme hyvin tyytyväisiä Procompin kykyyn kuunnella meitä ja toimia asiantuntevassa roolissa meidän tukenamme”, Kokko sanoo.

Liiketoimintapäällikkö Janne Mehtomaa Procompilta on erityisen tyytyväinen siihen, että mobiilijärjestelmän käyttöönoton myötä OAK:lla saadaan katettua koko toimintaketju. Tilaukset lähtevät suunnittelusta suoraan autoille, joilta saadaan reaaliaikaisesti toteumatiedot raportointia, laskutusta ja tilitystä varten. ”Tämä mahdollistaa tehokkaan ja kokonaisvaltaisen ratkaisun, jollaisia haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme”, Mehtomaa sanoo. ”OAK on hieno pitkän linjan toimija kuljetusalalla ja meidän pitkäaikainen kumppanimme. Olemme ylpeitä tästä yhteistyöstä.”

Jaa referenssi!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Henkilöiden suorat yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.