Huhtala Logistics Oy kehittyy vahvalta pohjalta

Huhtala Logistics on hyvällä kehitysuralla oleva perheyhtiö, jonka tekemistä ohjaa vakaa arvopohja: asiakasta ilahduttava laadukas palvelu sekä into tehdä asioita yhdessä asiakasta kuunnellen. Pidämme sen, minkä lupaamme. Yhtiön juuren ulottuvat yli 40 vuoden päähän. Yritys kuljettaa erilaisilla kuljetusalustoilla elintarvikkeita ja kappaletavaraa sekä lämpötilasäädeltyjä kuljetuksia +2 C:stä pakastekuljetuksiin. Lisäksi palvelemme asiakkaita myös pakettikuljetusten puolella.

Huhtala Logistics Oy:n toimitusjohtajan Tero Mattilan mukaan toiminnan kehittyessä havaittiin nopeasti paitsi suotuisat kasvunäkymät, myös tarve kattavalle, mutta silti tarpeen mukaan muokattavalle ja joustavalle tietojärjestelmälle. Järjestelmän käyttöympäristö on haastava.

”Toimintamme on erittäin monipuolista ja asettaa tietojärjestelmän joustavuudelle kovat vaatimukset, sillä käytämme järjestelmää monien yritysryhmään kuuluvien yritysten käytössä.”, kuvaa Mattila.

Uusi tietojärjestelmä nähdään yrityksessä tärkeänä kasvun mahdollistavana investointina. Kumppaniksi ja järjestelmätoimittajaksi valittiin Procomp Solutions Oy.

”Halusimme käyttöömme mahdollisimman valmiin kuljetusliikkeen toiminnanohjausjärjestelmän vahvan toimialaosaamisen omaavalta järjestelmätoimittajalta. ”, kertoo Mattila. ”Tämä mahdollistaa nopean tuotantokäyttöön siirtymisen sekä ketterän kehityksen käyttöönottoprojektin aikana. Se säästää resursseja käyttöönottavasta organisaatiosta. Olemme olleet positiivisesti yllättyneitä, miten nopeasti ja ratkaisuhakuisesti käyttöönotossa on pystytty etenemään”.

Toimittajan puolella asia nähdään samoin.

”Yhteistyömme on lähtenyt nopeasti ja sujuvasti käyntiin”, kertoo projektipäällikkönä Procomp Solutionsilla toimiva Janne Mehtomaa. ”Asiakkaalla on ollut selkeä kuva toimintansa kannalta keskeisistä tavoitteista ja niitä kohti on menty päämäärätietoisesti molemmin puolin. Koska R² toiminnanohjausjärjestelmä soveltuu hyvin erilaisiin toimintamalleihin ja sisältää laajat vakiotoiminnot, saimme sen vietyä nopeasti tuotantokäyttöön akuuteimmissa toiminnoissa. ”

Käyttöönottoprojektin on suunniteltu olevan tiivis, mutta sopivasti vaiheistettu. Mattilan mukaan tämä mahdollistaa samalla yrityksen toiminnan kehittämisen:

”Kaikkea ei ole välttämätöntä tehdä samalla tavalla kuin ennen, vaan järjestelmän tuominen vaiheittain käyttöön mahdollistaa laajemman ymmärryksen järjestelmäkokonaisuudesta. Tätä kautta pystymme hyödyntämään järjestelmän tuomia mahdollisuuksia myös oman toimintamme kehittämiseen”.

Procomp Solutions Oy on suomalainen logistiikkaratkaisuja toimittava ohjelmistotalo. Ratkaisujen pohjana toimii yrityksen kehittämä R² toiminnanohjausjärjestelmä, josta löytyvät osiot koko kuljetusyrityksen ohjaamiseen tilausten vastaanottamisesta ajojärjestelyyn, kuljettajien ja terminaalin mobiiliratkaisuun, hinnoitteluun, laskutukseen ja tilitykseen. Asiakaskohtaiset ratkaisut ja tuotepohjasta muokatut kokonaistoimitukset hoidetaan avaimet käteen -periaatteella.

Jaa referenssi!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Henkilöiden suorat yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.