Enemmän laatuaaikaatasapuolisuutta
vähemmän kiirettävirheitäturhia vuoroja

Älykkään suunnittelun ja työvoimanhallinnan avulla optimoit työvuorot, automatisoit seurantaprosesseja ja helpotat palkanlaskentaa.

Muutama hyvä syy optimoida

1. Tehokkaammat suunnitelmat pienemmällä työllä
2. Todelliset työajat nopeasti tarkastettuna
3. Tarvitsemasi tieto helposti saatavilla
4. Optimaaliset työvuorot automaattisesti
5. Toimiva yhteydenpito työntekijöihin – myös mobiilisti
6. Tietojärjestelmä osana kehitysprosessia

Miten Aikajana helpottaa tehostamaan henkilöstö­prosesseja?

Lue asiakkaidemme menestystarinoita.

Nopeasti kasvava Touhula halusi Aikajanan

Kekäle vaihtoi Aikajanaan

Etola-Yhtiöt valitsi Procompin

Veikkaus – ketterää muutostenhallintaa

Työvoiman­hallinta on helppoa ja tehokasta oikeilla työkaluilla

Organisaation eri toimijoiden tavoitteet ja tarpeet yhdistävä työvoimanhallinnan kokonaisuus tehostaa toimintaa ja mahdollistaa sujuvan työskentelyn. Aikajana tukee saumattomasti henkilöstöprosessien kehittämistavoitteita sen eri vaiheissa.

Käyttöönotto vaiheistetaan ja suunnitellaan tukemaan yrityksesi tavoitteita. Voit ottaa WFM-järjestelmään aluksi pienemmän osan, kuten työvuorosuunnittelun tai työaikaseurannan, tai uudistaa kerralla koko prosessin automaattisesta työvuorojen optimoinnista palkka-aineiston tulkintaan saakka.

Lisätiedot & ominaisuudet

 • Tarpeitasi vastaava työvuorosuunnittelu

  Työvuorosuunnittelun tarpeet ja tavoitteet vaihtelevat suuresti. Työajanoptimointimme mahdollistaa erilaiset vuorokiertoihin tai työvoiman tarpeeseen pohjautuvat osittain tai kokonaan automatisoidut suunnittelumallit, jotka helpottavat suunnittelijan työtä ja varmistavat toimivat ja tehokkaat työvuorosuunnitelmat. Suunnittelua voidaan tehdä keskitetysti tai yksikkökohtaisesti, lyhyellä tai pitkällä aikajänteellä.

 • Muutoksen hallinta

  Suunnitelmiin tulee aina muutoksia. Muutoksien sujuva hallinta on välttämätöntä, niin työn tekemisen kuin raportoinnin kannalta. Oikeiden päätöksien tekeminen muuttuvassa tilanteessa tarvitsee tuekseen ajantasaista tietoa. Aikajana tarjoaa toimivat välineet eri tilanteisiin.

 • Mobiili työntekijäportaali

  Työntekijän oman web-liittymän avulla työntekijät pääsevät tarkastelemaan omia tietojaan, kuten suunniteltuja ja toteutuneita työvuoroja eri päätelaitteilla. He voivat myös tehdä kustannuspaikkakohtaisia tuntileimauksia ja halutessaan esittää työaikatoiveita tai poimia vapaana olevia työvuoroja.

 • Osaamisen hyödyntäminen

  Aikajanassa osaamisenhallinta on kiinteä osa kokonaisuutta. Työvuoroja suunniteltaessa järjestelmä ottaa huomioon työvuorojen vaatimukset ja henkilöstön osaamisen tasot. Esimerkiksi sairaustapauksissa Aikajana ehdottaa poissa olevan tilalle tehtävään sopivia ja käytettävissä olevia henkilöitä.

 • Resurssipankki

  Vaihtelevat työvoimatarpeet vaativat joustavia ratkaisuja. Oman tai ulkoisen henkilöresurssipoolin hyödyntäminen henkilöiden käytettävyyden ja osaamisen huomioiden auttaa toimimaan tehokkaasti.

 • Työntekijäkutsu

  Äkillisissä muutostilanteissa voit valita suunnittelunäytöltä vapaana olevan vuoron ja lähettää siitä viestin yhdelle tai useammalle järjestelmän ehdottamalle osaajalle. Näin saat nopeasti ratkaistua avoimen tilanteen.

 • Työajanseuranta

  Omien seurantaratkaisujemme lisäksi tarjoamme valmiit rajapinnat useimpiin markkinoilla oleviin kulunvalvontajärjestelmiin. Näin saat työaikatapahtumatiedot verrattaviksi suunniteltuihin työvuoroihin.

 • Työaikojen hyväksyminen

  Halutessasi järjestelmä hyväksyy automaattisesti työvuorosuunnitelmaa vastaavasti toteutuneet vuorot. Esimiehen tehtäviksi jäävät vain poikkeamien tarkastaminen ja hyväksyminen.

 • Palkkalajitulkinta

  Hyväksyttyjen työaikaleimauksien tulkinta palkkalajeiksi tapahtuu automaattisesti. Palkkalajitulkinta perustuu yleiseen työaikalakiin, työehtosopimuksiin ja paikallisesti sovittuihin asiakaskohtaisiin sääntöihin. Palkkalajitulkittu aineisto siirtyy sähköisesti palkkajärjestelmään.

 • Integraatiot

  Integraatiot mahdollistavat tietojen liikkumisen eri järjestelmien välillä. Tyypillisiä integraatiota ovat toiminnanohjaukseen (esim. SAP), palkanlaskentaan (esim. Mepco, Personec, MBP), henkilöstöhallintoon (Sympa, Mepco HR, SAP HR)  ja työajanseurantajärjestelmiin (esim. Esmikko, Flexim, Timecon sekä Aikajanaan sisältyvä Työntekijän leimausnäkymä) tehdyt liittymät.

Yhteyshenkilö

Tuomas Kemppainen
Sales Director
+358 50 372 3766
tuomas.kemppainen@procomp.fi

Kiinnostuitko? Pyydä ilmainen esittely.

Kutsu meidät esittelykäynnille, niin kartoitamme tilanteesi ja kerromme voimmeko helpottaa työtäsi ratkaisuillamme.