Talenom ja Procomp yhteistyöhön ohjelmisto­kehityksessä

Talenomin tehtävä monimutkaisessa talouden maailmassa on olla Suomen selkokielisin ja ymmärrettävin tilitoimisto.

”Me uskomme tehokkaisiin prosesseihin – mikä näkyy miinuksena palveluidemme hinnassa ja plussana laadussa. Kehitämme jatkuvasti moderneja sähköisiä työkaluja, jotka valjastamme niin omaan kuin asiakkaidemmekin käyttöön. Tiukat laatuvaatimukset ohjelmistokehitykselle voitaneen katsoa  haasteeksemme”, kertoo Talenomin ohjelmistokehityspäällikkö Harri Lampinen.

Ohjelmistokehityksen yhteistyökumppaniksi Talenom löysi Procompin.

”Etsimme yhteistyökumppania Oulun seudulta jolta löytyisi vahvaa osaamista Microsoftin teknologioista. Microsoft Pinpoint -palvelun avulla löysimme Procomp Solutions Oy:n yhteystiedot. Yhteistyö Procompin johtaja Timo Mäntylän kanssa alkoi ystävällisissä merkeissä. Hän pystyi ripeästi tarjoamaan meille ammattitaitoisia osaajia. Olimme erittäin tyytyväisiä Procompin aktiiviseen otteeseen erityisesti yhteistyön alussa ja senkin jälkeen”, kertoo Lampinen.

”Talenomin ohjelmistokehitys on omassa ohjauksessamme. Ohjelmistokehitysyksikössämme työskentelee sekä omia ohjelmistosuunnittelijoita että Procomp Solutions Oy:n ohjelmistosuunnittelijoita. Näemme että yhteistyö tulee jatkumaan tiiviinä Procompin kanssa myös tulevaisuudessa”, päättää Lampinen.

Yhteistyö Talenomin kanssa on malliesimerkki Procompin projektipalvelujen osaamisesta.

”Ratkaisumme voi olla osaava ammattilainen tai tiimi asiakkaan projektissa, komponentti asiakkaan tuotteessa tai kokonainen asiakkaan toimintaa ohjaava tietojärjestelmä. Vahvuuksiamme ovat mm. kokemus sovellusten toteuttamisesta erilaisissa ympäristöissä ja erilaisille alustoille, suunnitteluketjun kokonaisvaltainen hallinta, joustavuus ja nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin sekä tietenkin motivoitunut ja kokenut henkilöstö”, sanoo projektipalvelujen toimialajohtaja Timo Mäntylä.