Aikajana toi kauppiaalle tehokkuutta

Oululaisen K-Supermarket Hovihallin kauppias Timo Rehu tuli Procompin tyytyväiseksi asiakkaaksi viime vuonna, kun Hovihallin perusteellisen remontin yhteydessä uusittiin myös työajanhallintaa.

”Kokonaisuudistuksen yhteydessä henkilökunnan leimauslaitteen uusiminen tuli ajankohtaiseksi. Pyysin eri yrityksiltä tarjouksia laitteista ja Procompin paketti oli meidän tarpeisiimme sekä edullisin että helppokäyttöisin”, kertoo Timo Rehu.

Nyt tiedot Proleimat Easy-leimausjärjestelmästä tulevat suoraan Aikajanaan ja sitä kautta palkanlaskentaan. Rehun mukaan suunnittelu on sujuvaa ja leimauslaitteen avulla toteutuneiden työvuorojen tarkastaminen ennen aineiston lähettämistä palkanlaskentaan on helppoa. Rehu antaa Procompille kiitosta myös nopeasta yhteydenotosta tarjouksen tiimoilta:

”Vaihtoehdot käytiin maanläheisesti läpi ja laitteisto toimitettiin nopeasti. Arvostin myös selkeää hintaa sovitusta kokonaisuudesta. Laitteen asennus hoidettiin nopeasti ja asentaja näytti seikkaperäisesti miten se toimii”, kertaa Rehu.

Procompin liiketoiminta-alueen johtajan Jaana Rantaniemen mukaan työaikojen seuraaminen leimausjärjestelmällä nopeuttaa ja helpottaa toteutuneiden työaikojen tarkistamista sekä vähentää virheitä. Aikajana on puolestaan markkinoiden kehittynein työajanhallintajärjestelmä, joka sisältää laajasti innovatiivisia toimintoja.

”Procompin ydinosaamista on resurssien tehokkaaseen käyttöön liittyvät tietojärjestelmät ja konsultointi”, kiteyttää Rantaniemi.

Lisätietoja:

Jaana Rantaniemi, Business Area Director / Procomp Solutions Oy
Puh. +358 50 354 9005, jaana.rantaniemi@procomp.fi