A. Vogel Oy

Vuonna 1977 perustettu A. Vogel Oy on luontaistuotteiden maahantuoja. Suosittuja A. Vogel-tuotteita ovat mm. Herbamare-yrttisuola ja Echinaforce-uute.

A. Vogel Oy:n ja Procomp Solutions Oy:n yhteistyö alkoi vuonna 2004 räätälöidyn ja laajan asiakashallintajärjestelmän toimituksella. Toimitusjohtaja Marjatta Pyhähuhdan mukaan yhteistyö Procompin kanssa on ollut erittäin sujuvaa:

”Asiakashallinta- ja tuoterekisterin vahvuus on siinä, että kaikki olennainen on tietokoneella muutaman painalluksen takana. Järjestelmän ansiosta pystymme seuraamaan koko toimintaamme todella tehokkaasti. Minulle asiakashallintajärjestelmä on sekä johtamisen että tiedonsaannin väline”, kertoo Pyhähuhta.

”Meille olennaisia asioita ovat olleet järjestelmän räätälöinti ja joustavuus. Jos järjestelmässä on ollut häiriöitä, on Procompin toiminta ollut todella nopeaa. Koemme, että olemme saaneet tärkeän asiakkaan palvelun. Asiakkaasta on huolehdittu hyvin”, toteaa Pyhähuhta.

A. Vogel Oy:lle toimitettu järjestelmä on toteutettu Lotus Notes -alustan päälle ja se sisältää kaikki asiakashallinnan osa-alueet.