Enemmän mahdollisuuksiahyötyjätoimintoja
vähemmän haasteitaongelmiajärjestelmiä

Kun valmis ratkaisu ei sellaisenaan sovellu suoraan käyttöösi tai se täytyy liittää toiseen järjestelmään, tarjoamme integrointi- ja ohjelmointipalveluja projekteina.

Miten osaamisemme voisi helpottaa arkeasi?

Lue asiakkaidemme menestystarinoita.

A. Vogel Oy

Pohjolan Design-Talo

Polar Knowledge Base

Talenom ja Procomp yhteistyöhön ohjelmisto­kehityksessä

Konsultointi- ja räätälöintiprojektit

Olemme toteuttaneet monia sovellusten sovittamisprojekteja erilaisiin ympäristöihin ja erilaisille alustoille. Suunnitteluketjun kokonaisvaltaisen hallinnan ja joustavuuden ansiosta reagoimme nopeasti tarpeisiisi – oli kyse tuotteidemme räätälöinnistä tai järjestelmäintegraatiosta.

Osaamistamme voit hyödyntää tehokkaasti myös tietotekniikkahankkeisiin liittyvien tarjouspyyntöjen määrittely- ja suunnittelutehtävissä, toteutusprojektien laadunvalvontatehtävissä tai projektien suunnittelu- ja toteutusvaiheissa.

Suunnittelu- ja kehityspalvelumme kattaa ohjelmistosuunnittelun eri vaiheet. Toimitamme ominaisuudet toimivina sovelluksina – emme projektisuunnitelmina tai esityksinä.

Procompin tapa toimia

Toiminnassamme korostuu asiantuntijuus, yhteisöllisyys ja työntekijöiden viihtyvyys. Käytämme ketteriä menetelmiä, jolloin lyhyissä kehitysjaksoissa toteutetaan ensimmäisenä eniten hyötyjä tuovat ominaisuudet.

Projektit toteutetaan joko Procompin tai asiakkaan tiloissa ja työnjohtovastuusta voidaan sopia erikseen. Toimimme projektin alusta loppuun tiiviissä yhteistyössä, jotta voit vaikuttaa projektin sisältöön kaikissa vaiheissa.

Työskentelemme pienissä kehitystiimeissä, joissa vetäjät osallistuvat aina käytännön tekemiseen kehittäjien rinnalla. Otamme ohjelmiston kehitysprojektin kokonaisuutena hallintaan ja vastaamme myös loppuvaiheen integroinnista ja testauksesta.

Yhteyshenkilö

Timo Mäntylä
+358 50 3317 548
timo.mantyla@procomp.fi

Kiinnostuitko? Pyydä ilmainen esittely.

Kutsu meidät esittelykäynnille, niin kartoitamme tilanteesi ja kerromme voimmeko helpottaa työtäsi ratkaisuillamme.