On ilo olla osa arkea

Pitkä työviikko jäi vihdoin taakse. Sodexon ravintolassa nautittu lounas oli enää vain muisto ja suuntasinkin Volvo-jälleenmyyjältä ostetulla autollani lähimpään K-markettiin. Nappasin Transboxin valkoisesta lihalaatikosta pihvit viikonlopuksi ja valitsin juoma-osastolta hyvän valikoiman Hartwallin tuotteita. Vihannes-Laitilan pakkaamat kasvikset täydensivät ruokakorin. Innogasin kuljettamalla kaasulla saisin lauantaina grillin lämpimäksi.

Matkalla kaupasta kotiin soitin mummolle ja kuulin, että tuttu kotihoitaja oli käynyt jälleen ajallaan. Hyvillä mielin jatkoin kotiin. Kun sain Omatalon toimittaman kotini oven kiinni, napsautin valon Pentikiltä hankkimaani uutteen kattolamppuun ja katsoin ympärilleni. Katsoisinko Makuunista nappaamani 3D-elokuvan vai uppoutuisinko Punamustan painamiin aikakausilehtiin?

Päätin käydä ensin lenkillä. Vedin Top-Sportilta hankkimani uudet lenkkivaatteet päälle ja kiinnitin Polarin sykemittarin ranteeseen. Mietin juostessani mitä tekisin viikonloppuna. Ajattelin pistäytyä RAY:n pelisalissa hakemassa vähän jännitystä. Jos voittaisin, niin lähtisin varmaan matkalle. RTG Sales vastailisi kysymyksiini 24/7, mikäli tulisi siihen liittyen jotain kysyttävää ja Herziltä saisin auton näppärästi. Poikkesin kotimatkalla vielä apteekkiin. Oriolan, Tamron ja A. Vogelin toimittamat tuotteet varmistaisivat, ettei orastava flunssa pääsisi pahenemaan.

Tarina on mielikuvitusta. Siinä on mainittu murto-osa Procompin ratkaisuja palveluissaan hyödyntäviä toimijoita, joihin voit törmätä päivittäin. On ilo olla osa arkea.